nattinatti

"Det spelar egentligen ingen roll vad du har för åsikt - så länge du har en egen som du vågar stå för"

Citat från världens bästa människa, morfar. Hihi. Hade ju gäster ikväll för mamma fyllde år och morfar fick mig som vanligt att tänka efter en himla massa. Klok människa det där. Tänkte bara låta er veta det, hehe.

Nu ska jag lägga mig och titta på one tree hill sen somna, imorgon blir det DK med pappa och familjen! Längesen jag träffade dem, miss them. Så godnatt fina människor, sov gott! :D
jag och min syster på julafton 2008!  hahaha charmig bild :)

Musik utan text

Älskar såna låtar utan sång, fina melodier som man bara kan lyssna på och typ,... njuta. Slippa tänka och slippa koppla ihop texten med massa minnen.

Två av mina favoriter är dem här;

pearl harbor - and then I kissed him
Yiruma - river flows in you

Åh så underbara att lyssna på tycker jag. Ni borde ge dem ett tryck på playknappen! Speciellt såhär på natten hihi, wonderful.

En annan skön som inte är så "ledsen" är denna;

Dj Aligator - outro
Riktig härlig låt tycker jag, bäst på högsta volym med mycket bas!

Enjoooy, tycker verkligen ni borde lyssna :)!

tooooday

GODDAG!
Först och främst: grattis min lilla mammi på födelsedagen :D ! hehe

Sitter och tittar på oth (heheh) och fixar mig. Ikväll kommer gäster så det blir god mat och kauugor haha! Har inte mycket att skriva egentligen såååå här är jag idag;


lackleggins, mammas skjorta och gamla vanliga midjeskärpet HAHA, måste verkligen köpa fler såna.. hah


haha cpbild men jaja (a)


change

Jag klippte mig idag :D! haha lite färgning blev det också, blev faktiskt nöjd med resultatet :)
<- efter före ->

sååååee vad tycks? :D

Haha, nu ska jag köra till eslöv och hämta one tree hill boxar hos anna :D Japp Jenny, nu faller jag för trycket och börjar kolla på det ;) hha, seeya

they won't know who we are

åååååh, minnen fina minnen! tryck --> 
Kan lyssna på alla låtar om och om igen, helt underbara allihopa. Men tre aaaabsoluta favotier är nog come back to me, tearin' us apart  och let me take you there! Hihi så dom tre tycker jag ni ska lyssna pååååå :)

with every single breathe i'm gonna love you

låt tiden gå fort, så jag kan se dig igen
och kom tillbaka snart, så jag kan leva igen

matte + nina = no happy ending


told you so!!!! HAHAHAHA fffuck. Såhär inviger jag mitt lov alltså (L) hahaha nä. Har faktiskt varit en ytterst trevlig dag och kväll bortsett från detta haha. Ekonomi prov, kunde gått bättre menmen. Sen geografi, gjorde klart frågorna och satt vid fisboken bara! Sedan blev det asia till lunch, aah det satt fint det där. Sen var det humanuskamp och vi skulle svara på en väldigt massa frågor och göra ett korsord. Stack hem, åkte till stan och tittade lite, sen blev det bad på högevall följt av pizza hehehhe :D

AHAH var egentligen inte meningen att skriva om min dag nu, skulle bara dela med mig av min sorg över mitt IG lite :(:(:(:( matte går verkligen inte in i mitt huvud, så är det bara. ADJÖ!

you and I both

HalliHallå! haha. Har precis tagit ett bad och nu ska jag snart äta middag. Är svinhungrig haha.
 
Matteprovet .. asså. Det gick åt HELVETE. Efter första uppgiften tänkte jag "nä det är lika bra att jag
 drar nu, kan inga av dem andra?" hahah.. och allt prat efteråt gör ju en så jäkla deprimerad när man hör vad svaret egentligen skulle vara hahah! Ja jag räknade ihop att jag kommer få 3 - max 4 poäng (g är 5) haha. Sååateeh.. hej ig! :D haha.

Imorgon väntar ett till prov i ekonomi men sen jävlar är det lov! aaah riktigt skönt. Har inga planer dock. Så om ni hade tänkt dra på fest eller hitta på ngt rolig tycker jag ni kan slå en pling!

nu är mauuden klar, sen blir det väl plugg. Eller facebook rättare sagt ;D haha. Adjöss :)

the thing that I feel is stronger than love, belive me

If you love something, let it go.
If it comes back, it's yours.
If it doesn't - it never was.



oonderbart vackoor!

Breathless - shayne ward



And if our love was a story book
We would meet on the very first page
The last chapter would be about
How I'm thankful for the life we've made

And if we had babies they would look like you
It'd be so beautiful if that came true
You don't even know how very special you are

You leave me breathless
You're everything good in my life
You leave me breathless
I still can't believe that you're mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you're leaving me

Breathless

Aah så fin den är! ♥

chica boom

Godkväll damer och herrar.. haha. Jag är på besök i Hooorva.. eh ja.. HAHA mer än så behöver vi inte säga. mannen i huset är iaf inte hemma såateeh här sitter jag och funderar på om jag ska sova, spela xbox eller plugga.. haha. Matteprov imorgon juee, kommer antagligen med största sannolikhet få.. bambambam IG! haha nej men det där med andragradsfunktioner eller ekvationer eller vadfasen det är vill helt enkelt inte sätta sig i mitt huvud!

På tal om prov hade jag spanska prov idag, hade kunnat vara hyfsat lätt om man hade pluggat på allt. Men nu är det ju så att jag har missat en hel del lektioner på sista tiden och därför fattade jag typ inte hälften.. sååå inget mvg där inte tyvärr! haha.

Nä, nu har jag bestämt mig för att spela xbox :D HAHA adjöken fröken


hahahehehooh jag i lördags!

make it yours forever

TJOHEJ BLOGGEN!

Sitter hemma och gör ingenting, tog precis paus från spanskaplugget och gjorde mackaroner och köttbullar.. hederlig svensk husmanskost, mycket gott! Hahah. Försov mig ju såklart i morse så jag missade spanska lektionen som var mycket viktig :o fattar ju typ inte ens hälften av allt jag har skrivit så jag vetifan hur det kommer gå imorgon. Måste ha mvg hahh :( buhuu. Iaf, stack till tandläkaren vid 12 och MYGOD SHIT POMMES KRYSS I TAKET NINA BERGSTRÖM HAR HÅL I SIN LILLA TAND :(:(:(:(:(:(:( jag är skiträdd :o HAHA, första gången i hela mitt liv som jag har hål i tänderna förstår ni :O så det blir till att borra och ha sig, harreejissus.

nä mina små vänner detta fick bli en kort och snabb liten update för nu kallar duschen! ciao

murder on the dancefloor

ojoj vilken dålig uppdatering! haha. Har inte hänt mycket i veckan, kanske därför. Kanske inte. vem vet. HAHA. eeeh vi har typ en miljon läxor, prov, inlämningar, redovisningar, you name it. Man pallar ju inte alltså? Helg nu iaf, sjukt bra! Bio igår - remember me. Filmen var bra, dock inte som jag hade trott att den skulle vara. En liten incident ca 10 minuter före den skulle börja förstörde min koncentration ganska mycket också kan man ju säga. Men jaja.

Ikväll är det iaf paaardey! Taggad till tusen, så det ska va eller? :D Va på nova igår med marran och jennan och fick med mig en klänning hem, sååå den blir det ikv! Och som vanligt är jag alltid klar heeeelt för tidigt, haha ska få skjuts till eslöv om ca en timme, sen tar jag tåget till stehag därifrån. Är iaf redan färdig och har varit det ett tag nu. haha jaja bättre tidigt än sent eller ;D?




over and out

´my heart can't take it anymore

24 juni 2007 - 14 mars 2010.
Vet inte ens vad jag ska säga. Världen har aldrig sett såhär mörk ut innan.

I know that it hasn`t been perfect
But every second was worth it
Don`t give me your reasons
Don`t tell me you`re leavin`
Let`s not do goodbyes
`cause my heart can`t take it

So if you have to hurt me
Do it gently
And let me down easy
If you have to break me
Baby, let me down easy

cause the thought of waking up without you in my arms is killing me
Tell me how do i go on from here
I`m drowning baby
I can`t breathe
I don`t want to know a world without you
But if that`s the way it has to be
Then let me down easy

Don`t know if i ever get through it
What happened to love as i knew it
We spoke forever
Boy don`t you remember?
And now you`re here telling me that this is the end

So if you have to hurt me
Do it gently
Let me down easy
If you have to break me
Baby, let me down easy

Don`t say it
Don`t say it
Don`t…
Don`t say it
Don`t say it
Don`t…


do you suppose I´ve earned this?

fuck this shit

in my head

Måndag idag, studiedag. GÖÖÖTTT. Samma sak gäller imorgon :) Har inte varit i skolan på snart 3 veckor nu, börjar vänja mig vid att vara hemma så sabbatsår känns  mer och mer lockande kan jag ju säga. Inte för jag kan ligga hemma varje dag, måste ju jobba. Men ändå.. bara att slippa ordet SKOLA i ett helt år är ju helt fantastiskt ;) haha. Nä menee iom att jag varit borta så länge, lov och sjuk och studiedagar hit och dit, ligger jag jääävligt back i näst intill varje ämne. Fyfan. Ångest. har inte ens med mig böcker och anteckningar hem. Ångest. BLÄÄÄ på skolan asså!

Jaja anyway, helgen har varit fett bra, har känt mig riktigt glad, vilket var ett tag sen.. haha. Har en känsla att det har något med vädret att göra om jag ska vara ärlig. Vår, sommar och sol har en magisk jävla effekt på mig. Kärlek på det asså.

Imorgon ska jag träffa saraaaaaah, vi tänkte ta en sväng till badet och bubbelpoolen för att drömma oss bort till ibiza eller magaluf eller vad det nu blir i sommar! WONDERFUUUUUUUUL, gissa om jag längtar?!

Nä, nu ska prison break få min fulla uppmärksamhet! hörs när vi hörs, until then..



They tell me I am crazy, but you told me I am golden.

i'm not dead hehe

Sjuk - idag igen. Har haft feber sen förrgår kväll och igår tror jag att jag fick halsfluss. Bad timing, minst sagt. Pallar inte ligga efter med massa prov i skolan. På tal om skolan - jag tror jag har bestämt mig hur jag ska göra nu. Antagligen blir det att jag bytar till polhem direkt efter sommarlovet, skiter i sabbatsår, skiter i att följa med till thailand och där på vintern och åker istället med thea till något nice land i sommar! Hade varit riktigt roligt. Blir som en sån resa jag och Linus gjorde förra sommaren, fast kanske lite mer festande denna gången ;D haha men det klagar man ju inte på (a)

Iaf, det där är bara tankar, har en miljon olika val just nu, och det tillsammans med allt som händer med linus atm gör så att det blir kaos i mitt huvud. Försöker fokusera på en sak åt gången och tänka på allt positivt med varje alternativ, men det går inte. Det blir för mycket allting. Så ja. Haha.

Igår gjorde jag inte ett skit, låg i sängen i princip hela dagen. Kunde knappt äta eller dricka någonting. Förjäävligt. Imorgon ska jag på något slags möte, sen ska jag försöka åka till doktorn. Är det halsfluss jag har och är febern inte borta blir jag riktigt arg för det är ju fest på fredag! Riktigt tråkigt om jag skulle missa den ;/ Så jag får väl vila satan idag och hålla tummarna på att det inte är halsfluss...

Nä, nu ska jag väl fortsätta ligga här i sängen och kolla på tv, yeey.. haha även om det är skönt att vara hemma är det svinjobbigt när man är sjuk. Som grädde på mosen har jag så sjukt mycket träningsvärk i hela kroppen sen jag tränade i... förrgår? hmm.. ja det måste det ha varit. Så vad ska man säga, livet leker väl inte direkt för tillfället.

seeeya

HAHAHAHAHA riktigt gammal bild på mig och thea, fyfan vad man har sett ut! haha <3

RSS 2.0