nytt i garderoben

Tog en snabbisrunda i stan idag och hittade en tröja, en sjal/halsduk och ett par jeans. Tyvärr sa plånboken stopp när jeansen skulle köpas så de får vänta med att bli mina tills nästa studiebidrag har kommit :) hih. Övermysig tröja + sjal iallafall!

love , dreams + hopes


Finns inget bättre än att shoppa när man är lissen, hehe. Adios

hur ska det gå?



Dags att göra mod av sorgen och börja agera?

Vet inte någonting för tillfället. Vet inte hur det kommer bli mellan mig och Linus, vet inte hur jag vill att det kommer bli. Vet inte vad som hände, om något hände, den fredagen. Vet inte vemfan man kan lita på längre. Vet inte om jag gör rätt eller fel just nu. Vet inte ens vilka som är mina vänner längre. Känns bara som om jag behöver en paus från allting, vilket är anlednigen till varför jag har börjat tänka mer och mer på att ta ett sabbatsår efter jag har slutat tvåan. Dels kan jag följa med till bland annat thailand, kambodja och filippinerna  i tre månader. Dels för jag kan börja jobba och tjäna betydligt mycket mer än vad man får på studiebidraget. Kanske till och med kan åka till London eller något och jobba där? Dels kan jag ta en paus från den äckliga jävla (förlåt) humanus SKIT skolan som jag går på och börja på polhem eller berga sen och gå sista året där. Träffa nya människor, känner att jag behöver det lite, för min egen skull. Känns inte som om jag har något att förlora. Men ingenting är bestämt än.

Det är lov och jag har inte gjort så mycket. Va med Anna i fredags, träffade Linus ett tag i lördags, söndags var jag hemma och igår var jag med Thea. Ikväll ska jag se på bio - shutter island. Har velat se den sedan typ oktober när dom först började göra reklam för den. Imorgon ska jag till Vallåsen och åka skidor med moster och kusiner, roligt :)

snyggast i backen? nä AHAHAHA... ;)

Försöker göra det bästa av situationen även om det är otroligt mycket lättare sagt än gjort. Det går bra - tills jag börjar tänka. Tills jag inte är sysselsatt längre. Då kommer allt fram, tårar, ångest och tankar. Jag saknar honom varje sekund han inte är här, och det tar på mig som batterier som inte är uppladdningsbara. Det tar alla mina krafter, bokstavligt talat. Jag vill bara få honom att minnas, för jag litar inte på någon förutom honom just nu. Det är alltid jobbigast att inte veta. Att inte veta om man ska vara ledsen, arg elller glad. Det spelar ingen roll om någon gör eller säger något som knäcker en på mitten, för då vet man iallafall hur man ska reagera. Nugår jag bara och tänker. Hände det eller inte? Hur fan ska man veta?

Ramlat tillbaka på ruta ett helt enkelt, vet inte ens om det är bra eller dåligt. Jag säger inte att det inte gör ont, för det gör så jävla ont. Som jag har skrivit innan, jag funkar inte utan honom. Frågan är, kommer jag funka med honom efter detta? Kommer alltid undra, alltid tänka ; tänk om något hände? Fan, detta suger verkligen.

Jag mår bra och jag håller ut, tills verkligheten hinner ifatt mig.

fanfanfan

Jag är förtvivlad. Vet inte var jag ska ta vägen, har den där klumpen i halsen hela, hela tiden. Det känns verkligen som om allt bara ärså jävla meningslöst. Och visst ni kanske tänker "det är bara en kille, det finns 1000 andra som är bättre" men nej, han var inte bara en kille. Jag ger fullständigt fan i om det finns 1000 andra bättre, för jag vill kanske inte ha någon bättre. Jag kanske vill ha personen som räddade mitt liv, som gjorde mig till mig, som alltid fanns där, som älskade mig som ingen annan. Jag vet att jag borde lämna det bakom mig. Vet att jag "är värd mer". vet att han är en idiot så fort han dricker. Jag vet allt det, men hur ont något än gör oss kan det ibland göra ondare att släppa taget. Det gör ondare att leva utan honom än att bli sårad av honom ibland. Det är väl inte lönt att förklara vad jag menar för alla fattar väl det ändå när jag skriver att han sårar mig ibland. Jag skiter egentiligen vad fan han gör för jag vill vara med honom. han är värd vartenda försök. Och det finns säkert någon annan där ute som aldrig skulle få för sig att göra något sånt. Som aldrig sårar mig, alltid är underbar. Men ja. vet inte vad jag ska skriva, känner mig egentligen som en idiot som sitter här och sympatiserar med honom.

Mitt hjärta och min hjärna är i krig. Hjärtat säger släpp inte honom för allt i världen. Hjärnan säger prata aldrig med idioten igen. Det dumma i såna här situationer är att hjärtat alltid vinner. Sedan får man ta konsekvenserna av det. Man måste ställa sig frågan om det är värt det. Är det värt att vara orolig, för att sedan bli världens lyckligaste? Är det värt att skrika och gråta tills det inte finns något mer att säga, för att sedan älska varandra så innerligt mycket igen? Är personen så viktig för dig att du offrar allt för honom/henne? Jag är en sån person, att jag är hellre olycklig ett tag för att sedan bli otroligt lycklig ett tag. jag lever hellre fattigt och köper ingenting på två månader, för att sedan spendera alla mina pengar på en dag och känna mig som världens rikaste. Fattar ni? Det är därför detta beslutet är så in i helvetes svårt för mig att göra. Jag lider hellre med honom bredvid min sida än lider utan honom.

Grejen är, att ingen vet egentligen vad som hände. Personen som "startade" allting har nu erkänt att han/hon ljög. Alla rykten som har skapats är falska. Det finns ingen som vet vad som exakt hände. Jag vet det jag behöver veta nu iallafall, och sen kan allla tro vadfan dom vill för det spelar ingen roll. Jag skulle aldrig lämnar honom för ett rykte, det visste jag hela tiden. Jag visste någonstans inom mig att, nej, det kan fan inte vara sant. Och i slutändan handlar det bara om oss och det vi bestämmer oss för. Sen kan alla andra dra åt helvete rent ut sagt med sina jävla rykten. varför prata om något ni inte vet något om? Varför ljuga ännu mer, späda på historien ännu mer? VArför vilja förstöra andras lycka?

Nothing you confess can make me love you less. Det har jag alltid sagt och jag menar det fortfarande. Tyck att jag är dum i huvudet som vill ha kvar honom, tyck vad ni vill. Ni vet ingenting, man ska inte prata förens man har tagit reda på allt. Ni vet inte hur jag är eller mår utan honom, eller vad han har hjälpt mig igenom, Ni vet ingenting, så sluta låtsas att ni gör det. Dra inga slutsatser, döm mig ine för det jag vill eller det jag gör. Det är upp till mig, det är mitt liv, det är mitt beslut. Sen kan alla tycka vad dom vill.

Bara tanken av att aldrig mer få vara med dig som en flickvän får mig att gå sönder. Det funkar inte utan dig, jag funkar inte utan dig. Jag älskar dig Linus.

vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

heartbroken

Jag vill inte sätta igång musik, för jag vet att vilken låt som än spelas kommer jag kunna hitta en mening som påminner mig om dig. Jag vill inte titta upp från skärmen, för jag vet att ovanför den hänger en tavla med en bild på dig och mig i. Jag vill inte sätta igång tvn, för jag vet att filmen vi sist såg tillsammans fortfarande är i och kommer att startas. Jag vill inte lägga mig i sängen, för varenda millimeter av den luktar som du. Jag vill inte gå ut, vill inte möta världen när du inte längre finns i min. Vill inte höra folks frågor. Vill inte logga in på msn för jag vet att alla komma skriva "har ni gjort slut?". Jag vill inte ens titta på mobilen för jag vet att jag kommer ringa eller smsa dig. Vill inte lägga in bilder från min kamera, för de senaste bilderna är på dig, skrattandes. Du är så fin. Jag vill inte göra någonting. Vill försvinna från jordens yta.

Jag vill inte inse att det är slut. Vi finns inte mer. Nina och Linus är inte tillsammans lägre. Fyfan, orden skaver i mina öron när jag säger de högt för mig själv. Vi var perfekta tillsammans. Både på insidan och utsidan. På personligheten och önskningarna vi hade om livet. "Jag önskar att vi träffas när vi är äldre, jag hoppas att du har förlåtit mig då. Hoppas att du vill ha tillbaka mig då. För du är den jag vill dela mitt liv med". Älsking det gjorde så ont att höta allt du sa. Det gjorde så ont att säga allt jag sa. Allt gör ont just nu. Ingenting spelar någon roll. Jag tror inte någon i hela världen kan förstå. Ingen kommer kunna älska dig som jag har gjort. Aldrig någonsin, jag lovar.

Du var allt. Bokstavligt talat. Du är den enda som vet alla jävla hemligheter om mig, den enda som inte har blivit bortskrämd av allt. Den jag ringde när jag mådde dåligt, den jag alltid, alltid skrattade med. Du var hela min värld, anledningen till varför jag steg upp på morgonen. Jag visste att det var dumt att låta dig ta över hela min värld. Visste att det var dumt att låta mig själv älska dig så otroligt jävla mycket. Visste hela tiden att en vacker dag, kan det ta slut. Bara sådär. Och det var precis vad det gjorde. Det kom så oväntat, jag blev så otroligt chockad. Ena dagen var allting perfekt, det var du och jag mot världen precis som alla andra dagar. Nästa dag fanns vi inte längre.

Jag kan inte ens beskriva med ord hur ont det gör att inte ha dig vid min sida. Det enda jag vill göra just nu är att spola tillbaka tiden och förbjuda dig att ha fest. Vill att du ska ligga där till vänster om mig i min säng, vill titta på dig och lägga mig där bredvid dig. Vill känna dina underbara armar runt om mig, vill glömma bort tid och rum och bara vara.

Varje hjärtslag gör ont. Varje andetag måste jag kämpa med. Du var mer än mitt allt, du var hela mitt liv, min bästa vän, you complete me, min andra halva, mina andetag, mitt hjärta. Jag finns inte utan dig. Jag är tom, jag kan inte tänka på någonting annat än dig. Jag visste hela tiden att det skulle bli såhär utan dig. Visste att jag skulle dö inombords, visste att jag inte skulle orka ta mig upp ur sängen, visste att sömnlösa nätter skulla komma. Visste att jag skulle börja gråta såfort någon bara säger ditt namn. Visste att jag skulle bli som en stor kall sten.

"Vi ska fortsätta vara bästa vänner och du kan alltid prata med mig". Jag vill inte bara vara din vän. Jag vill inte se dig med någon annan, du är min. Jag kommer alltid se dig som min. Jag vill inte bara vara din vän. Jag vill inte bara kunna prata med dig, jag vill kunna va med dig, jag vill kunna pussa dig och hålla din hand när jag vill. Jag vill skicka och få gulliga små sms, jag vill vara din flickvän.

Fan, nä detta funkar inte. Jag kommer ingen vart, jag hade kunnat sitta och skriva i en jävla evighet. Ingen och inget betyder någonting i jämförelse med dig. Ingen alls. Hur fan ska detta gå?

I only think of you and it's breaking my heart
I'm trying to keep it together
But I'm falling apart
I'm feeling all out of my element
I'm throwing things, crying
Trying to figure out
Where the hell we went wrong
The pain reflected in this song
It ain't even half of what I'm feeling inside

I need you, need you back in my life, baby

so now there is no longer you and i

världen har aldrig sett såhär mörk ut förr. Vet inte var jag ska ta vägen, har ingen jävla aning om hur fan jag ska klara mig utan dig. ena sekunden är jag så jävla arg och vill bara slå dig så hårt jag kan, andra sekunden bryter jag ihop. Vet inte vad jag ska skriva. Känner mig helt jävla..tom.

Promise me you'll think of us, as a time so wonderful
Promise me you'll think of us, still bright still colorful
Promise me you'll look back at us, as a time in your life you enjoyed.

Promise me, promise me, I will be fine without you.

The absence of you is killing me.



Mooornin'

goooodmorgon! Ligger i sängen och kollar på top model hihi. Drömde helt sjuka drömmar inatt och jag har sovit jättedåligt. Vaknade till exempel en gång av att jag satte mig upp och skrek "VAR ÄR DU ELLINOR?" HAHA asså wtf? Kommer inte ihåg vad jag drömde före jag vaknade haha, men det måste ha varit ngt om ellinor ju ;) haha.

Ska snart hoppa in i duschen och packa lite, sen vid 3 ungefär ska jag sticka till Linus där några människor är, så ska vi fixa och sånt sen kommer lite fler så blir det hääämburgers och förfest, sen jävlar i det ska vi festa loss! hehe.
HÖRS SEN, kisses

can't take it off

ååååh sommarminnen, åhus 08, behöver jag säga mer? Den spelades 24/7 där så det är ju svårt att tänka på något annat när man hör den hahaha. Tycker denna versionen är riktigt skön iaf hihi

vi ska låta marken gunga

AAAAAAAAAAAAAH jag är så jävla taggad :D Vill att det ska bli freedag nu nu nu! Ska sova tidigt ikväll så det blir morgon snabbt HAHA. Slutade tidigt, är ensam hemma och pumpar riktigt pepp musik på högsta volym. HUR HÄRLIGT?! hahaha! Nä gud jag måste nog gå och packa eller något nu så jag kan känna mig lite mer peppad HAHAHA.
Puss på världens bästa pojkvän!

dagens

Hejsan. Ska till skolan om 20 minuter så jag har lite bråttom. Har inga strumpor och har inte borstat tänderna än AHAH:D såhär ser jag ut idag heheh;
haha cp bild. Menee jeans från h&m, t-shirt (annas hihi) och tjocktröja från danmark heh :)

jerk it out

Sådär ja med denna låt säger jag godnatt! haha, så jävla härlig låt. Vet inte varför men jag tänker alltid på att åka skidor och snowboard när jag hör den. Tycker den passar bra i skidbacken :D haha sov gott!

pa

Du ska veta att jag saknar dig,
det finns känslor som aldrig tar slut.
Du ska veta att jag inte glömt,
det finns bilder som aldrig suddas ut.

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

Tänker mycket på dig ikväll, har ingen aning om varför. Det var så längesen nu, det var egentligen inte ens en stor grej. Du bara var så bra. Mitt ljus i mörkret. Och under den korta perioden blev du min bästa vän. Ingen har någonsin fångat mig så lätt och så snabbt. Men inte på "kärleksviset". Visst, jag älskade dig och gör det fortfarande otroligt mycket, men inte på det sättet.  Egentligen är det ganska konstigt. Men samtidigt skönt, det var så jävla lätt att umgås med dig. Allt vi gjorde tillsammans asså, minnena är ovärdeliga. Varje kväll vi tog moppen till 7eleven och köpte några bacardi breezers, satte oss på stranden och pratade om allt mellan himmel och jord. Eller när vi bara satt och gjorde ingenting men skrattade ändå så mycket att vi låg dubbelvikta. Varje lördag när det var marknad och du skulle ha dina jävla pannkakor, haha. Alla utflippade lektioner i skolan. Alla thaiboxnings matcher när vi gick och hejade på oskar. Varje moppetur till random ställen. Shakestället, crazy falang on the road. Skulle kunna räkna upp 1000 saker, ställen, fraser eller ord som jag förknippar med dig.

Jag minns fortfarande dagen vi sa hejdå. Kommer ihåg hur du kramade mig och hoppade in i bilen. Den körde iväg och svängde runt hörnan och jag visste att det skulle vara sista gången jag någonsin skulle få se dig. Knappt ett ord på flera år nu, konstigt att jag inte har glömt bort dig. Men människor kommer och går, det tillhör livets gång att möta och ta farväl av människor. Vad ska man säga, du lämnade spår i mitt hjärta helt enkelt. En sak som är säker är iallafall att jag saknar dig, älskade vän. ♥

nova lund!

Ah vilken lång dag! haha åkte till nova vid 4 och var inte hemma fören vid .. 8 kanske. Okej HAHAH det var inte så länge :D men det kändes otroligt länge haha. Kanske för att jag mest var i tråkiga killaffärer.. hahah :( delade en pizza med linus till middag där, haha nyttiga nina ;)

Handlade foundation och puder iaf, skööönt. Ville hitta en klänning till fredag också, men gjorde inte det. Sen skulle vi ta bussen hem, så när det var typ två minuter kvar tills den skulle komma, så kom linus på att han hade "glömt"handla en tröja som han kollade på typ i en halvtimme? Asså vadfan HAHA, så jag hade ju ingen större lust att gå tillbaka och spendera en till halvtimme för att vänta på honom. Men efter lite mutning (fick en cola) gick jag medpå det. Och tur var väl det, gick fort in i en affär och hittade en klänning för 130 kr. HAHA köpte den dirr! Så nu är mitt klädproblem till fredag kirrat (Y)


här har vi den! Inte världens finaste kanske, men absolut värd 130 kr :)

och ja, haha jag vet, smutsig spegel! Har inte hunnit putsa den sen vi satte upp den så.. haha. Nä, ska nog gå och putsa den nu! så kan den ju inte se ut. haha puss!

tionde februari

Godmorrron! Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka till skolan. Bestämde mig för att skita i svenskan i morse för vi gör ändå ingenting där. haha. slutar vid 4 sen och då ska jag åka till nova med min prins :) hahhaha. Måste köpa nytt smink. Har försökt dra ut på det så länge som möjligt för det finns egentligen ingenting tråkigare att lägga sina pengar på, men nu går det faktiskt inte att vänta längre. Den allra sista lilla foundation klicken använde jag idag och mitt puder är slut för längesen. Rougen får jag sno av mamma som inte blir så glad för det. Mascaran jag använder är en som man fick gratis i sån goodiebag på nova för ett tag sen, som dessutom är brun och inte svart. Hahaha fattar ni? kris med andra ord.

Jaja, anyway har jag på mig detta idag: (gammal bild men orkar inte fota ny haha)

closeup


I don't wanna feel the pain
what good would it do me now?

amazing

repeat. repeat. repeat. repeat.

spegel spegel på väggen där

Hallojsan. Vaknade för ca en timme sen (vid två), HUR SKÖNT?! det behövde jag verkligen kan jag ju säga. Vi är nämligen lediga idag, eller ja, hade spanska från 10-11 menee den sket jag i. Igårkväll satte vi äntligen upp mina spegeldörrar, riktigt najs att ha sån stor spegel nu :D haha, nu kan jag äntligen fixa mig inne på¨mitt rum igen :) haha.


hehe gyttans!

Iaf, har bara legat i sängen sen jag vaknade ochkollat på film osv, och planerar att göra det i princip hela dagen ;D i need that. heheh :D hajj

catch a moment

Okej jag orkar egentligen inte skriva om festen, finns inte så mycket att skriva liksom. Haha bilderna får göra jobbet! Passar på att lägga in några som inte finns på facebook hahah (kan nog komma på anledningar till varför dom inte gör det...) V.I.P visning för mina små läsare förstår ni! hhihi


hahaha in tha caar!


jag och robin, det började faktiskt ganska bra HAHA


seeeen blev bilderna mer och mer suddiga heheh


jag och min lilla elsa!


woohoh HAH


HAHAHA "glada"


botten upp (y) HAHAHA


hahahaha har nog inte så mycket att säga om denna fulroliga bilden


jadu skål kanske? HAHA

pusstja

luften jag andas


älskade, älskade du.
you complete me


party like a rockstar

Godmorgon folket. Fest igår hos alle, vilket jävla ös säger jag bara :D ahaha mådde ju sådär i slutet och skämde ut mig liiite för mycket inför linus pappa som vanligt men det är väl sånt man får ta HAHA :D Det var iallafall riktigt roligt :) Nu tänkte jag kolla på film och hoppas på att jag mår lite bättre snart haha, bilder finns på facebook men det kommer väl upp en o annan här också så småningom. Inte för det var så fina bilder, haha dom flesta är riktigt suddiga eller inzoomade som attan eller också är dom fotade rakt upp i taket eller ner i golvet.. såateeh HAHA :D nä men vi hörs väl :) adios


hahaha i bilen

You couldn't have loved me better


So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters


I never opened myself this way
Life is ours, we live it our way

All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters


ikea

Kom nyss hem från ikea, eller ja nyss och nyss, har hunnit äta och duscha och göra lite annat också haha :) Vi köpte iallafall äntligen mina spegeldörrar till garderoben, men SÅKLART har mamma jetlag från japan och peter är "för trött" så ingen kan hjälpa mig att sätta fast dom idag. JAHA... suck. Köpte iaf även doftljus haha, så himla mysigt (a) HAHA



Om typ två timmar, eller ja vid halv tolv haha ska jag träffa linus i stan tror jag och åka hem till honom :) Pallar inte gå upp tidigt imorgon och hålla på med bussar och mög haha så jaaa...Är redan skittrött iofs men jaja, det löser sig väl.

Imorgon är det iallafall fest och det ska bli jävligt roligt :) Tänkte ha på mig den där nya kjolen som jag köpte idag hihi :) Har fortf ingen bild men vem bryr sig ;D? hehe :D Nä nu ska jag packa och lite så, soo long suckes!

lycka är...

..att shoppa! hehe (a) Fick en impuls (åh vad ovanligt, det är ju inte nina vi snackar om....) och åkte till gina tricot och hittade både en midjekjol, en tjocktröja och en vanlig tröja! Gyttans. Fick ju ett till presentkort där för inte så längesen sååateeh.. haha.


suddig bild menee här har vi tjocktröjan iaf, riktigt mysig. Ville egentligen ha den med rosa smala ränder istället för svarta men den fanns inte i min storlek :( aja, kjolen och tröjan hinner jag inte fota för nu ska jag till ikea med mammi och moster!  pusss

skooolan

Hejsan hejsan hejsan. Nu är det dags för den sista dagen i skolan sen är det heeeeelg! Ganska efterlängtat faktiskt... haha. Nu ska jag ha engelska och glostest sedan lunch, svinhungrig är jag som vanligt! hahaha :( jaja jag idag iaf,





adjöss :D

do you suppose I´ve earned this?

Åh, hittade nyss denna låten i min spotify lista. Lyssnade mycket på den innan, fyfan vad fin den är. Väcker en hel del känslor, hihi.

duktig nina

Veckans hemskaste skoldag är avklarad, haha och imorgon är det fredag! Riktigt skönt. Jag är väääldigt nära på att få en helt grön vecka nu hehhe :D
kolla så duktig jag har varit :D haha det är första gången på hela detta året sånt här händer förstår ni :D
AHAHA men ja iaf, fick sluta en halvtimme tidigare från ekonomin så ja var hemma vid 4. Efter ett tag kom mammiii hem! göttttt. Tror jag ska åka till honeybunny snart, längesen vi träffades.. haha okej måndags morgon men ändå (a) hahaha men hörs kanske ikväll eller imorgon dåårråå!

pissed off

Åh vad trött jag är på att ge och ge och ge och aldrig få något tillbaka. Erbjuda saker, bjuda på saker, vara snäll och generös, och vad fan får jag i gengäld? Ingenjävlating. För att elden ska värma dig måste du först mata den med ved. Känns som jag har matat den där elden jävligt länge nu och inte fan har den värmt mig tillbaka. Where is the love liksom? Kanske borde sluta bry mig helt och hållet om allt, för vilken relation är en bra relation om den ena personen inte ens vill ha den? Varför ska jag kämpa "bara för att inte bli lämnad ensam"'? Förjävligt är det nog det enda rätta ordet.

skola och jobbig bussresa

Hejhej! Bestämde mig efter mycket om och men för att åka till skolan! Var framme vid 20 i 12 och började med psykologi, följt av matte och till sist företagsekonomi. Det var knappt någon i skolan idag, men marran och jag jobbade på som fasen och var riktigt duktiga! hihi och det resulterade i att vi slipper komma till FeB lektionen imorgon på morgonen, så det blir sovmorgon! Hur gött? :D hehe. Bussresorna hem ska vi inte ens tala om, asså jag säger det igen; JAG HATAR SNÖ. Det tog en timme att komma hem när det vanligtvis tar max 20 minuter. Men jaja, dom gör väl sitt bästa... får vi väl hoppas iaf.. haha.

Nu är jag hur som helst hemma, har ätit och slagit in älsklings presenter. Occcch övertalat honom till att ha fest (a) GREAAAT :D hehe. Och på lördag ska vi först på hans släktkalas och sedan till Alle som fyller 18. Gissa om jag längtar till helgen? hihi. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag städa mitt rum. Hej så länge.



Titta vad fint jag slog in dem! hahaha :D Hoppas han blir glad :)

jäkla snö

Godmorgon, sitter och överväger om jag ska till skolan eller inte.. har fått lite sms från klasskompisar och ingen av dem ska dit. Det är fyra personer där och en lektion har redan blivit inställd.. asså vafan, haha detta är lide svårt. Men jaj. Har på mig det här denna snöiga dag iaf;
hihi, enkelt och skönt. Hejdåå!

paradise hotel final!

Gooo jackie! Värdig vinnare, skönare brud får man leta efter! hihi.
Nu är klockan lite över 11 och jag ska hoppa i sängen. Börjar egentligen 20 över 9 imorgon med svenska, men dem lektionerna är så sjukt onödiga. Man gör bokstavligt talat igenting. Så jag tänkte ta en sovmorgon till 12, det blir nog bra! Inte för jag tror det kommer vara så mycket folk där, alla är ju insnöade eller "insnöade" haha, eller så är dom sjuka. Eller så pallar dom helt enkelt inte ta sig till skolan i detta pissvädret! Asså nä utrota snö tack? Godnatt!

forever yours

At this moment, there are 6 billion people in the world. Some are running scared.
Some are coming home. Some tell lies to make it through the day.
Others are just now facing the truth. Some are evil that war with good.
And some are good, struggling with evil.
6 billion people in the world. 6 billion souls.
And sometimes, all you need is one.

Inga ord i världen kan beskriva hur mycket jag älskar dig Linus. <3

Ny dator!

Sitter och skriver från min nya dator, love it! hihi. Det stod mellan denna och en svindyr men OTROLIGT fin och bra.. haha smarta nina tog över för ett tag och tog den här som var lite billigare och nästan lika bra, så jag är inte pank nu iaf! Haha. Handlade även present till älskling som fyller 18 på måndag! Hihi. Bussresorna hem från nova var fan inte nådiga, och jag tror aldrig jag har haft så otroligt ont i mina fötter innan :| HAha, helt galet kallt ute!

Just nu ligger jag bara och chillar i sängen och kollar på biggest loser. Ska strax äta middag, sen ska jag nog lägga mig och kolla på en film och somna faktiskt.. haha jag är helt otroligt trött. Ska även försöka lägga över alla mina bilder och sånt på denna datorn, ganska irriterande att inte ha någonting på den faktiskt (a) så det får bli ett vitt tråkigt inlägg idag, men who cares för ingen vet att denna bloggen existerar än såååatteeh! :D

datorn såld

Goddag bloggen! Det ringde nyss en snubbe som ville köpa min dator, great! Ikväll blir jag 4000 kr rikare och imorgon kan jag äntligen köpa en ny, fin denna gången! haha. Sitter och lägger över alla bilder osv nu på en hårddisk, ska avinstrallera all program och så också, orkar inte ominstrallera hela datorn haha (a) Om ca en halvtimme ska jag ta bussen och hämta min lillebror, dryyyygt men mamma är ju i Japan så jag får väl hjälpa till lite iallafall. Haha.


denna datorn blir det antagligen imorgon! är inte 100 % säker än, men det lutar mot denna iallafall :)

RSS 2.0